Yhteystiedot ja Turva

Sähköposti:

oulunautomyynti@gmail.com

Puhelin:

0503095028

Oulunseudun Automyynti

Huruntie 2 (vanha k-kaupan piha)

90910 KontioMyynti

Janne Ahonen

+358503095028

oulunautomyynti@gmail.com
Paikalla ei jatkuvaa päivystystä, soita ennenkuin tuletNyt on mahdollista ostaa vaihtoautolle lisäturvaa, jotta autoilu olisi alkuun mahdollisimman huoletonta


Turvan hinta on 490e, ja on voimassa 6kk/20tkm

Turva on saatavilla max 10v ja 270 tkm ajettuihin autoihin


12kk/30tkm turva on saatavilla max 10v ja 200tkm ajettuihin autoihin

Hinta 790,-
Turva sisältää seuraavaa:


1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT: 

Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männän renkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyöräintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT: 

Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT: 

Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat kengät tai käsijarru)

4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT: 

Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinteri, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

5. SEURAAVAT AHTIMEN OSAT: 

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT: 

Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:

Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin) 

8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT: 

Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut) 

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT: 

Turvatyynyt, törmäys/kiihhtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät)

10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT: 

Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt). 

oulunautomyynti@gmail.com

0503095028

Copyright @ All Rights Reserved